Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op 

Tel nr: 010-4259033 

 Email: info@mathenesserapotheek.nl

Ik wil een herhaalrecept aanvragen.
Heeft u van de apotheek of van uw huisarts een herhaalrecept ontvangen, dan kunt u het onderstaande formulier gebruiken om het herhaalrecept aan te vragen. Bij het ontvangen van uw geneesmiddelen, dient u het recept te overhandigen aan de apotheek. Wanneer u de geneesmiddelen laat bezorgen, dient u het recept af te geven aan de bezorger. Heeft u geen herhaalrecept, dan kunnen wij uw aanvraag helaas niet in behandeling nemen. In dat geval kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wij voorzien u dan graag van alle informatie die u nodig heeft om een herhaalrecept aan te kunnen vragen. Wij zijn op werkdagen tussen 08:30 - 17:30 telefonisch bereikbaar. Beschikt u over een spoedrecept, dan kunt u buiten onze openingstijden en op feestdagen terecht bij de dienstapotheek Rotterdam-Noord. Het adres is Kleiweg 500, postcode 3045 MP Rotterdam, Telnr: 010-4617878.
Persoonsgegevens:
Vul hier uw voornaam in. Dit veld is verplicht!
Vul hier uw achternaam in. Dit veld is verplicht!
Vul hier uw sofinummer in. Dit veld is verplicht!
Vul hier uw e-mailadres in. Dit veld is verplicht!
Adresgegevens:
Vul hier u huisnummer in!
Vul hier uw postcode in. Dit veld is verplicht!
Vul hier uw woonplaats in. Dit veld is verplicht!
Vul hier uw telefoonnummer in! Dit veld is verplicht!
U kunt hieronder het recept opgeven. U dient tenminste één geneesmiddel, één dosering en één arts/voorschrijver op te geven. Heeft u meerdere recepten, gebruik dan de overige velden om meerdere geneesmiddelen aan te vragen.
U moet tenminste 1 herhaalrecept opgeven!
U moet tenminste 1 arts / voorschrijver opgeven!
Wanneer u niet in staat bent om het geneesmiddel bij ons af te halen, kunt u gebruik maken van onze gratis bezorgservice. Indien u gebruik wilt maken van deze service dient u hieronder "JA" te selecteren.
Heeft u nog opmerkingen vul deze hieronder in:
U dient akkoord te gaan met de algemene voorwaarden:
Help ons spam tegen te gaan door de code hieronder in te vullen: