Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op 

Tel nr: 010-4259033 

 Email: info@mathenesserapotheek.nl

Aanmelden voor herhaalservice.
Met de herhaalservice nemen we u de zorg rondom het tijdig aanvragen en ophalen van herhaalmedicatie grotendeels uit handen, door proactief uw recepten bij uw huisarts aan te vragen en klaar te maken. Zodra uw medicatie bijna op is, zetten wij op een afgesproken dag uw medicatie klaar. U krijgt vervolgens een bericht om de herhaalmedicatie op te komen halen. Wanneer u niet in staat bent om naar de apotheek te komen, kunt u gebruik maken van onze bezorgservice. Daarnaast combineren we deze dienst met een jaarlijkse medicatie controle, zodat we u te allen tijde optimaal van advies kunnen voorzien op het gebied van uw medicatiegebruik. Om gebruik te maken van de herhaalservice kunt u onderstaand formulier invullen.
Persoonsgegevens:
Naam Huisarts:
Adresgegevens:
Contactgegevens Huisarts:
Vul hieronder de medicijnen in die u gebruikt en tot wanneer u nog voldoende voorraad heeft. U dient tenminste één recept op te geven:
Heeft u nog opmerkingen vul deze hieronder in:
Door het selecteren van de onderstaande optie, geeft u tot wederopzegging toestemming aan de Mathenesser Apotheek om voor u de herhaalmedicatie te verzorgen:
Door akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden en het verzenden van dit ingevulde formulier geeft u een elektronische handtekening af.
Help ons spam tegen te gaan door de code hieronder in te vullen: